Everything, everytime, everyone, everywhere
Controle over alle deuren in en rondom het bedrijf
Afgifte en inname van sleutels kan een flinke uitdaging zijn. Vereenvoudig jouw sleutelbeheer met de slimme sloten van EveryOffice. Of het nou gaat om het afschermen van de deur naar de serverruimte, de schuifdeur bij de entree of de garagedeur: Wij bieden een oplossing voor elke situatie. 

Volledig online aan te sturen
Alle elektronische sloten staan in verbinding met de online software van EveryOffice. Hierdoor zijn ze volledig aan te sturen via de smartphone of computer. De software biedt geavanceerde toegangscontrole mogelijkheden, zoals het monitoren van gebruik, afsluiten van deuren op tijdsschema en het automatiseren van de verhuur van ruimtes. Bij uitval van de internetverbinding beschikken de sloten over een backup, zodat de deur altijd kan worden geopend met de code.
Wij leveren maatwerk
Al onze sloten worden volledig in eigen huis ontwikkeld en geassembleerd. Ze zijn hierdoor aan te passen aan de eisen van jouw bedrijf. Dit gaat verder dan het plaatsen van jouw bedrijfslogo op de keypad: Alle sloten worden gemaakt naar wat jouw specifieke situatie vereist. Zo zijn de sloten uit te rusten met verschillende bedieningssystemen:

RFID/Mifare technologie
Voor gebruik met passen, tags, druppels en polsbandjes

Keypads en (pin)code tableau’s
Voor gebruik met een persoonlijke code

Mobiele applicatie
De mogelijkheid om de sloten met een app te openen

Elk type cilinderslot
Gecombineerd met bovenstaande opties
Businesscase: 2nd Home Amsterdam
Het softwarepakket stelt bedrijven in staat om controle te houden over alle soorten toegangen in het bedrijf. Zo gebruikt 2nd Home in Amsterdam het systeem niet alleen voor de aansturing van het toegangshek tot het terrein, maar ook voor het beheren van 62 elektronische sloten die toegang geven tot de appartementen. Dit stelt 2nd Home in staat om hun sleutelbeheer volledig online te regelen. Inname van sleutels is hierdoor niet meer nodig.  

Lees meer over de case
y
Diverse soorten elektronische sloten
Elektronische pincodesloten
De elektronische pincodesloten van EveryOffice bieden veelzijdigheid in toepasbaarheid. De pincodesloten zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en zijn ideaal voor het toepassen op onder andere kunststof- of houten deuren en deuren met glaswerk. Ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd over bestaande insteeksloten, zonder dat aanpassingen aan deuren of kozijnen nodig zijn. Hierdoor is het mogelijk om het bestaande sleutelplan te behouden.

Elektronische sloten met RFID-technologie
Sloten met RFID-technologie zijn tevens een handig alternatief voor cilindersloten. Deze sloten zijn te openen met een persoonlijke tag, druppel of pasje. In het online systeem kan aan elke tag een eigen rechtenprofiel worden gegeven. De toegangsrechten zijn eenvoudig aangemaakt of ingetrokken. Zo geef je een nieuw personeelslid snel toegang tot het bedrijf en hoef je geen sloten te vervangen wanneer rechten worden ingetrokken. 
De voordelen van elektronische sloten
Online beheerbaar
Alle sloten zijn volledig aan te sturen met handige online software en beschikken over een back-up bij uitval van het internet. 

Geschikt voor alle deuren
De elektronische sloten kunnen op elk type deur worden geplaatst, vaak zonder ingrijpende aanpassingen. 

Goed beveiligd en robuust
Onze sloten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, bestand tegen intensief gebruik en waar het nodig is beveiligd tegen inbraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wil je graag jouw deuren voorzien van onze elektronische sloten? 

Neem contact op met onze experts