Everything, everytime, everyone, everywhere
Toegangscontrole met tourniquets
Wil je de bezetting in het gebouw of bepaalde ruimtes beheersen? Dan is een tourniquet een geschikte oplossing. Wij leveren diverse soorten tourniquets, van basis draaikruis tot luxe access lane. Welke keuze je ook maakt: Alle tourniquets en doorloopsluizen staan in directe verbinding met ons handige online softwarepakket. Hiermee heb je online zicht op de huidige bezetting en stel je eenvoudig het aantal toegestane personen in.

Aansturing met RFID-technologie
De tourniquets en draaikruizen kunnen worden aangestuurd met RFID-technologie. Zo wordt alleen aan geautoriseerde personen met een tag, druppel of pasje toegang verleent tot het gebouw of een specifieke ruimte. In het online systeem heb je volledige controle over de toegangsrechten. Zo bepaal je eenvoudig wie, waar en wanneer toegang krijgt. 
De voordelen van onze aanpak
Wil jij de bezetting en toegangsstromen in jouw pand beter beheersen? Onze experts helpen je de best mogelijke oplossing te vinden.

Een breed assortiment
Van basis tot luxe: wij leveren diverse soorten tourniquets, toegangspoortjes en doorloopsluizen.

Uit te rusten met RFID-technologie
Verleen alleen toegang aan geautoriseerde personen met een tag, druppel of pasje

Volledig online beheerbaar
Houd online zicht op bezetting en beheers het aantal toegestaande personen

Onderdeel van ons alles-in-één systeem
Houd de controle over alle toegangen in jouw bedrijf
Access Lanes
EveryOffice biedt diverse geavanceerde doorloopsluizen, vol met nieuwe technologieën. Deze access lanes beschikken over snel bewegende draaideuren. Dankzij geavanceerde algoritmen sluiten ze snel wanneer een niet-geautoriseerde door de sluis probeert te lopen.

Indicatieve LED “vensters” volgen de gebruiker door de poort, met verschillende kleuren voor verschillende gebruikersgroepen. Zo kunnen er verschillende kleuren aan personeelsleden, leveranciers en gasten worden gegeven. Het resultaat is meer comfort voor de gebruiker en meer veiligheid en informatie voor het toegangscontrolesysteem.

De access lanes zijn stijlvol en hierdoor erg representatief. De ideale oplossing voor beheersing van toegangsstromen in jouw bedrijfspand!

Vraag onze experts naar de mogelijkheden
y